SPLOŠNE INFORMACIJE

Spletni portal sititeater.mojekarte.si upravlja družba
KREKER d.o.o.
Križna ulica 19
1000 Ljubljana
DŠ: 71223789

Strežniško in informacijsko podporo za nemoteno delovanje spletne trgovine sititeater.mojekarte.si zagotavlja Programski atelje A&Z d.o.o. (http://www.dragonticketing.com)

Občutljivi podatki se prenašajo po varni SSL povezavi, ki omogoča varno in brezskrbno spletno nakupovanje.

Plačila s kreditnimi karticami se izvajajo preko sistema Banke Koper (Intesa Sanpaolo Card). Procesiranje spletnih plačil za nas izvaja družba Programski atelje A&Z d.o.o - mojekarte.si. Na vašem bančnem izpisu bo transakcija zabeležena z imenom mojekarte.

Vsak kupec potrebuje uporabniško ime in geslo za opravljanje spletnih nakupov. Uporabniško ime je naslov elektronske pošte, na katerega prejme tudi potrdilo o prijavi in vseh uspešno opravljenih nakupih. Pri registraciji novega uporabniškega imena si uporabnik sam kreira geslo in izpolni potrebne podatke v profilu.

Podatke upravljalec spletne strani sititeater.mojekarte.si uporablja izključno za osebne potrebe.

PLAČILNA SREDSTVA

Nakup na spletnem portalu sititeater.mojekarte.si ali preko klicnega centra lahko opravite z naslednjimi plačilnimi sredstvi:
  • Kreditne kartice (Eurocard/Mastercard, Dines, Visa, Visa-Electron, Activa (pametna kartica), Activa Maestro (pametna kartica), Activa Mastercard (pametna kartica) - pri pametnih karticah potrebujete čitalec za spletne nakupe, ki jih izdaja banka)
NOVOSTI!
Pri plačevanju s kreditnimi karticami preko spleta je bilo s 01.10.2010 uvedenih nekaj novosti. Poleg osnovnih podatkov na kartici (št.kartice, veljavnosti in CVC kode) morate tekom plačevanja vpisati datum rojstva imetnika kartice ter davčno številko.

OPOZORILO: Sistem plačevanje s kreditnimi karticami ni stvar ponudnika vstopnic (spletne strani sititeater.mojekarte.si), plačevanje se izvaja na bančni spletni strani! Vse pogoje plačevanja in varnostne protokole določa in vrši banka.

NAKUP VSTOPNIC - VNOS CVC KODE

Ob nakupu s kreditnimi karticami je obvezen vnos CVC kode plačilne kartice. Koda je zadnja 3- ali 4-mestna številka na hrbtni strani bančne kartice v vnosnem polju za podpis.

STANJE NAKUPOV

V rubriki "Moji nakupi" lahko uporabniki (ob predhodni registraciji) preverjajo stanje nakupov. Pregled vsebuje vse uspešno opravljene transakcije, z navedbo nazivov predstav, datumov nakupov, števil ko potrdila in ostalih podatkov o nakupu.

V primeru, da imate več uporabniških imen (pod različnimi E-naslovi), bodite ob pregledovanju nakupov pozorni, pod katerim uporabniškim imenom ste prijavljeni; transakcije so namreč vezane na uporabniško ime!

NAKUP PREK SPLETA JE DOKONČEN

Pred klikom na Plačilo je kupec dolžan skrbno preveriti vse podatke o nakupu (datum in znesek nakupa, prireditelj, naziv predstave, število sedežev itd.). V zadnjem okencu pred plačilom je še vedno mogoče spremeniti katerokoli od postavk nakupa - prireditev, datum, uro, sedežni red, število sedežev, način prevzema vstopnic itd. Po transakciji, ki je pri spletnem nakupu izvedena naposredno po kliku na plačilo, spremembe ali odstop od nakupa niso več mogoči.

NAPAKE MED NAKUPOM

V primeru, da iskalnik posreduje obvestilo o napaki med nakupom, ali se ob nakupu pojavijo druge očitne težave, kupec pred ponovnim poskusom najprej preveri stanje nakupov v rubriki "Moji nakupi". Če potrdilo za želeno prireditev ni zabeleženo, transakcija ni bila opravljena!

Kupec po elektronski pošti posreduje naslednje podatke o nakupu:
* datum/uro nakupa;
* naziv predstave;
* število vstopnic;
* email naslov, uporabljen ob nakupu;
* uporabljeno plačilno sredstvo;
* v katerem koraku nakupa je prišlo do težave;
* obvestilo, ki se je ob tem izpisalo.

Upravljalec portala ne nosi odgovornosti za posledice, ki nastanejo zaradi neposredovanja zahtevanih informacij o nakupu s strani kupca.

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

S tem, ko obiščete stran, privolite v zbiranje in uporabo vaših podatkov, v skladu s politiko spletne trgovine. Politika spletne trgovine je skladna z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur.l.RS št. 86/2004, 113/2005)

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki, ki se zbirajo preko spletne trgovine sititeater.mojekarte.si, se uporabljajo za delovanje strani in za opravljanje storitev oziroma izvedbo transakcij, ki ste jih zahtevali ali v katere ste privolili.

Vaše osebne podatke upravljalec spletne strani uporabi, da:
- zagotovi boljše in bolj učinkovito servisiranje strank,
- izboljša delovanje spletne trgovine, ponudbo storitev in sledi trendom razvoja informacijske tehnologije,
- naredi stran uporabniku bolj prijazno, z implementacijo najnovejših orodij za spletno trgovanje,
- vas obvešča o pomembnih informacijah glede novostmi v prodaji in obvestili organizatorjev

Za namene raziskav, bomo podatke o obiskih spletnega mesta, uporabili za izračun statistik, z uporabo spletnega orodja Google analytics.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Upravljalec spletne trgovine INOTIM, poslovno svetovanje in trženje, Borut Černjavič s.p. ne bo posredoval osebnih podatkov tretjim osebam brez vašega dovoljenja.
INOTIM, poslovno svetovanje in trženje, Borut Černjavič s.p. varuje osebne podatke. INOTIM, poslovno svetovanje in trženje, Borut Černjavič s.p. uporablja različno tehnologijo in postopke, ki pomagajo varovati vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Osebni podatki, ki jih posredujete, se shranjujejo na strežnikih, do katerih ima dostop samo pooblaščena oseba, in se nahajajo v zavarovanih prostorih. Kadar posredujete občutljive podatke oziroma informacije (npr. številka kreditne kartice) preko interneta, se nahajate na spletni strani banke za izvajanje plačila, kjer se uporablja enkripcija, SSL (Security Socket Layer) protokol.

UREJANJE IN IZBRIS OSEBNIH PODATKOV

Svoje osebne podatke lahko izbrišete ali uredite pod zavihkom "Moj račun". Za urejanje osebnih podatkov kliknite na "Uredite osebne podatke". Za izbris osebnih podatkov kliknite na "Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov" in nato na "Zapri račun", da oddate zahtevek za izbris računa.

UPORABA PIŠKOTKOV

Ko prvič obiščete spletno mesto, se v vaš računalnik shrani piškotek (če je brskalnik nastavljen tako, da jih sprejema), če ste spletno mesto že obiskali, pa spletni strežnik, prebere piškotek, shranjen v vašem računalniku. Eden od namenov uporabe piškotkov je zbiranje statistike o obiskanosti spletnega mesta, opisane zgoraj. Piškotki se ne morejo uporabiti za pogon programov ali za prenos virusov na vaš računalnik.

Piškotke uporabljamo tudi za zbiranje podatkov o tem, katere povezave stranke kliknejo. Te podatke uporabljamo za ugotavljanje, ali strankam res pošiljamo informacije, ki jih želijo brati. Zbiramo jih v združeni obliki in jih ne povezujemo z vašimi osebnimi podatki.

sititeater.mojekarte.si zbira naslednje podatke o uporabniku:
- IP naslov, različica brskalnika (user agent), čas, naslov obiskane strani (URL), stran iz katere je uporabnik prišel na obiskano stran (referrer) -- če je ta podatek posredovan (Podatki se ob uporabnikovem dejanju zapišejo v dnevnik tega dne.);
- naslov elektronske pošte, ki je potreben za registracijo (Podatki se hranijo trajno. Uporabnik lahko prej navedene podatke pobriše. V tem primeru se uporabnikov račun trajno in nepovratno deaktivira. Deaktivacija uporabnikovega računa pomeni, da z njim na portalu ni več mogoče sodelovati.);
- podatke, ki jih uporabnik posreduje v svoj profil;
- podatke o ogledih dogodkov za zagotavljanje delovanja funkcionalnosti označevanja prebrane vsebine, oznaka tema, enolična oznaka uporabnika, čas ogleda (Podatki se hranijo do največ enega leta od dogodka. Periodično se brišejo vsi podatki o ogledi tem razen zadnjega.)

Portal dodeli uporabniku ob začetku seje piškotek (session cookie) za prilagoditev uporabniške izkušnje (Podatki se hranijo dokler uporabnik ne zapre brskalnika.).

Portal dodeli uporabniku ob samodejni prijavi trajen piškotek (persistent cookie) za njegovo enolično identifikacijo (Podatki se hranijo trajno, oz. dokler uporabnik ne zbriše piškotov iz brskalnika oz. dokler ne izklopi samodejne prijave v svojem profilu.).

Portal za uporabnike, ki uporabljajo storitev prijave s pomočjo tretjih oseb, v povezavi z računom hrani enolični identifikator posredovan s strani teh ponudnikov (podatki se hranijo trajno, oz. dokler uporabnik ne zbriše povezave v svojem profilu oz. ne onemogoči povezave na straneh tretjih oseb).

Portal za vodenje statistike o obiskanosti spletne strani uporablja Google Analytics (podatki se hranijo trajno).

Portal bo zagotovilo vse razumne ukrepe, da podatki, ki jih uporabnik ni objavil, ne bodo dostopni tretjim osebam in javnosti.
Podatki iz prejšnjega odstavka, bodo razkriti samo, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za:
- postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi;
- nujno potrebno za zaščito in obrambo pravic ali lastnine upravljalca portala.

SPREMEMBE POLITIKE O ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico, da to politiko spremeni kadar koli. Pri tem vas bomo vedno obvestili o vsebinski spremembi politike, tako da bomo spremembo objavili na domači strani spletne strani ali pa vam bomo poslali obvestilo o spremembi.